Privacy Policy

PRIVACY POLICY defotoprinter.nl

 

Defotoprinter.nl vindt het belangrijk om zorgvuldig om te gaan met jouw persoonsgegevens. Daarom verwerkt defotoprinter.nl jouw persoonsgegevens in overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Graag informeren wij jou via onze Privacy Policy over de wijze waarop wij omgaan met het verzamelen van informatie over de gebruikers van onze website. Defotoprinter.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en zorgt ervoor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Gebruik gegevens

Wij gebruiken jouw persoonsgegevens om de levering van onze diensten zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen zodat je kunt bestellen. Defotoprinter.nl zal je persoonlijke gegevens niet aan derden beschikbaar stellen.

Defotoprinter.nl heeft een eigen beveiligde omgeving voor het opslaan, uploaden en het afdrukken van het beeldmateriaal. Wij zullen nimmer het door onze klanten verstrekte beeldmateriaal aan derden beschikbaar stellen.



Beveiliging

Wij bewaren de door jou verstrekte gegevens op een beveiligde server. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van deze gegevens te respecteren. De gegevens die ingevoerd dienen te worden bij betaling, verlopen via een gerenommeerde en gecertificeerde betaal provider (Rabobank Omnikassa). Deze gegevens worden over een zwaar beveiligde HTTPS-verbinding versleuteld verstuurd.


Minderjarigen

Wij verzoeken minderjarigen (jonger dan 18 jaar) om geen persoonsgegevens te verstrekken. Minderjarigen mogen alleen samen met hun ouder(s) of voogd van de diensten van Defotoprinter.nl gebruik maken. De ouder(s) of voogd moet dan toestemming geven voor het verstrekken van de persoonsgegevens van de minderjarige. 


Hyperlinks

Voor jouw gemak hebben wij op onze website hyperlinks opgenomen naar websites van derden. Graag maken wij jou er op attent dat indien je deze websites bezoekt, de privacy policy van deze derde partijen, en niet die van Defotoprinter.nl van toepassing is op de activiteiten die op je deze websites verricht en de informatie die je daar openbaar maakt. 


Inzage en correctie

Je hebt recht op inzage op Defotoprinter.nl verzamelde en verwerkte persoonsgegevens die op jou betrekking hebben en je kunt verzoeken om correctie of verwijdering van jouw persoonsgegevens. Defotoprinter.nl houdt zich het recht voor deze Privacy Policy aan te passen. Het is daarom raadzaam regelmatig deze privacyverklaring te checken.


Aanpassen/uitschrijven nieuwsbrief

In iedere nieuwsbrief, waarvan jij hebt aangegeven deze te willen ontvangen, bieden we jouw de mogelijkheid tot uitschrijven van deze nieuwsbrief.


Cookies

Meer informatie over ons cookiebeleid vindt u hier 

Vragen en feedback

Als je vragen hebt over bovenstaande Privacy Policy, het gebruik van deze website of opmerkingen hebt, kun je ons een bericht sturen via het contactformulier of een E-mail sturen naar info@defotoprinter.nl